Τα νέα μας

Εορταστικός Διαγωνισμός - Christmas Contest

04/12/2019

Έχοντας μπει πλέον για τα καλά στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα, σε συνεργασία με τον Ξενώνα Casa Calda στο Συρράκο, σας προσφέρουμε ένα υπέροχο δώρο! Μπείτε στο www.2daysescape.gr/contest για να λάβετε μέρος στον εορταστικό μας διαγωνισμό και διεκδικήστε ένα αξέχαστο τριήμερο στα Τζουμέρκα με 3 απλά βήματα!

Τα Τζουμέρκα μέσα από την ατμοσφαιρική φιλοξενία του Rouista Tzoumerka Resort! Η προσιτή πολυτέλεια που αξίζει σε όλους!

28/11/2019

Μπορεί ένας χώρος ξεκούρασης να γίνει πηγή έμπνευσης για δημιουργία; Μπορεί ένα κατάλυμα να προκαλέσει τις πιο όμορφες αισθήσεις; Μπορεί η απόλαυση να αγγίζει την τελειότητα;  Οι Διήμερες Αποδράσεις αποδεχτήκαμε την πρόσκληση του Rouista Tzoumerka Resort και για δυο βραδιές το Νοέμβρη, κάμαμε το ζεστό αυτό κατάλυμα, ορμητήριο αποδράσεων!

Νικητής Διαγωνισμού στα Τζουμέρκα

25/11/2019

Νικητής του διαγωνισμού για μια διανυκτέρευση 2 ατόμων με πρωινό στον Ξενώνα Ροδάμι, στο γραφικό χωριό Καλέντζι στα Τζουμέρκα, στις 30 Νοεμβρίου κληρώθηκε ο Ευθύμιος Στάθης. Επιιλαχούσες: 1η επιλαχούσα η Ελένη Κουζιώνη 2η επιλαχούσα η Μαριέττα Τσάμη 3η επιλαχούσα η Αγγελική Μέλλου Πολλά συγχαρητήρια!!

Διαγωνισμός "2daysescape Τζουμέρκα"

14/11/2019

Μιας και οι γιορτές πλησιάζουν, υποδεχόμαστε το χειμώνα με ένα ακόμα όμορφο δώρο! Κερδίστε ένα διήμερο για 2, με πρωινό 30 Νοέμβρη με 1 Δεκέμβρη στα αγέρωχα Τζουμέρκα.  Τη διαμονή σας προσφέρει ο ξενώνας "Ροδάμι" στο γραφικό χωριό Καλέντζι, Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μπαίνοντας στο www.2daysescape.gr/contest  κάνοντας…

15/10/2019

Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού για δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Margit suites με πρωινό στο Καρπενήσι από 18 έως 20 Οκτωβρίου κληρώθηκε η:  Άννα Μελένιου! Πολλά Συγχαρητήρια! Επιλαχούσα κληρώθηκε η Αναστασία Αραβαντινού.