Τα νέα μας - Χριστουγεννιάτικο παζάρι βιβλίων με δώρα και για καλό σκοπό

Χριστουγεννιάτικο παζάρι βιβλίων με δώρα και για καλό σκοπό

 
Χριστουγεννιάτικο παζάρι βιβλίων με δώρα και για καλό σκοπό
 

26/11/2021

Παζάρι βιβλίων

Αυτές τις γιορτές αγοράζουμε βιβλία, από τις Διήμερες Αποδράσεις, προσφέροντας παράλληλα αγάπη, αλλά και διεκδικώντας σπουδαία δώρα.

Σκοπός μέχρι τις 20 Δεκέμβρη μέσα από την προσφορά βιβλίων η δωρεά 800 € στην Κιβωτό του Κόσμου!

Παραγγέλοντας στις Διήμερες Αποδράσεις τα βιβλία "Ιχνοβατώντας στο φως και στο σκοτάδι" & "Το δάκρυ του φωτός" του συγγραφέα Νίκου Καψιάνη αξίας 20 €, οι Διήμερες Αποδράσεις θα δωρίσουν τα 10 € στην Κιβωτό του Κόσμου, αποστέλλοντάς σας τα βιβλία με ταχυδρομική αποστολή.

Παράλληλα η παραθεριστική οικία Φλέας Γη θα συμπεριλάβει το όνομά σας σε κλήρωση που θα πραγματοποιήσει στις 20 Δεκέμβρη στις 12:00 μμ για μια δωρεάν διήμερη διαμονή τεσσάρων ατόμων την πρωτομαγιά του 2022 στους υπέροχους χώρους της και μία περιπατητική διαδρομή παρέα με τις Διήμερες Αποδράσεις στα μονοπάτια της Κέας.

Επίσης θα κληρωθούν 10 ακόμα δωρεάν μονοήμερες περιπατητικές αποδράσεις με την παρέα σας στα μονοπάτια και τις υπόγειες διαδρομές της Πεντέλης και στο αρχαίο λιθόστρωτο με τις Διήμερες Αποδράσεις, στις 6 Φλεβάρη 2022 με δώρα μπλουζάκια και καπέλα με το λογότυπο των Διήμερων Αποδράσεων.

Διαδικασία συμμετοχής

Για την συμμετοχή σας στο παζάρι πατήστε εδώ και ακολουθήστε τις οδηγίες συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και καταθέτοντας 20 € με αιτιολογία "παζάρι βιβλίου και το ονοματεπώνυμό σας" στον λογαριασμό alpha bank GR 3301 4018 4018 4002 3200 03739 Τα στοιχεία σας δεν θα κρατηθούν μετά τη λήξη του παζαριού, ενώ θα αποσταλλούν όλα τα νόμιμα παραστατικά"

Πατήστε παζάρι βιβλίων για την συμμετοχή σας!