Τα νέα μας - Αποδράμε για Σαββατοκύριακο στη Βόρεια Εύβοια

Αποδράμε για Σαββατοκύριακο στη Βόρεια Εύβοια

 
Αποδράμε για Σαββατοκύριακο στη Βόρεια Εύβοια
 

12/06/2019

Σαββατοκύριακο έρχεται, το θερμόμετρο ανεβαίνει και τί πιο δροσιστικό από μια βουτιά σε κάποια κρυστάλλινα νερά μιας όμορφης παραλίας. Είτε ζητάς ηρεμία, είτε αναζητάς τον κόσμο…  από παραλίες η Βόρεια Εύβοια, άλλο τίποτα...

 

Περνώντας την κρεμαστή γέφυρα της Χαλκίδας, σε λίγο περνάμε κάτω από το Ρωμαϊκό υδραγωγείο. Κάπου μετά, λίγο πριν να στρίψουμε για τα πάνω κει που τα νερά πάνε και έρχονται στους ρυθμούς του φεγγαριού, ρίχνουμε μια ματιά και στο δείκτη καυσίμων του αυτοκινήτου μας.

 

 

Και επειδή θέλουμε το κεφάλι μας ήσυχο, για να απολαύσουμε  όμορφες περατζάδες, με καθαρή ενέργεια και ποικιλία καυσίμων, κάμουμε μια στάση στο πρατήριο της Χαλκίδας με σήμα avin που ο χώρος είναι άνετος και την ασφάλεια εγγυώνται τα πλέον σύγχρονα αυτόματα συστήματα. Κει σαν πετύχεις την Αργυρώ, τη Γωγώ ή τον Αλέξανδρο, σωστή Κοινωνία Σιαράπη έχουν να το περηφανεύονται για την επένδυση που κάμανε σε συστήματα που εξασφαλίζουν την ασφάλεια, την ποιότητα και την σωστή ποσότητα για κάθε καύσιμό τους. Τελευταία το πρατήριο διαθέτει και υγραέριο!

Και σαν ησυχάσαμε από καύσιμο, κυλάμε ήρεμα και με ασφάλεια το δρόμο μας που μας ανηφορίζει για τον τόπο που μας αρέσει.

Κι αν θέλουμε ιδέες για την εκδρομή μας, οι Διήμερες Αποδράσεις μας τις  χαρίζουν απλόχερα! 

Η συνέχεια εδώ...