Τα νέα μας - Αποτελέσματα κλήρωσης νικητών γενεθλίων 2daysescape

Αποτελέσματα κλήρωσης νικητών γενεθλίων 2daysescape

 
Αποτελέσματα κλήρωσης νικητών γενεθλίων 2daysescape
 

10/04/2020

Μέσα στην καραντίνα του κορωνοϊού, μας έλαχε να γιορτάσουμε τα πρώτα μας γενέθλια, μα δεν το βάζουμε κάτω...

Πού θα πάει θα ξανάρθουν τα χαμόγελα!

Η κλήρωση των νικητών του μεγάλου μας διαγωνισμού έγινε, έτσι, για να μοιράσουμε λίγα από τα χαμόγελα που λέγαμε, μαζί με όμορφα δώρα, που θα απολαύσετε μετά τον κορωνοϊό...

Για το λόγο αυτό, όσοι δείτε τα ονόματά σας παρακάτω, επικοινωνήστε μαζί μας, μέσα από το πεδίο επικοινωνία στέλνοντας μήνυμα στον ιστοχώρο μας www.2daysescape.gr, προκειμένου να βοηθήσουμε να λάβετε τα δώρα σας!!!

 

Για να μην σας κρατάμε όμως άλλο σε αγωνία, οι 9 νικήτριες και νικητές του διαγωνισμού μας είναι οι εξής:

 

  • 5 νικητές που κερδίζουν από ένα συλλεκτικό μπλουζάκι με το λογότυπο των ΔΙΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟΔΡΑΣΕΩΝ:

1) Κατερίνα Πετρή

2) Βαγγέλης Ευαγγέλου

3) Ολίβια Κότσιφα

4) Ειρήνη Ρούσσου και

5) Παναγιώτης Θερμόγιαννης

 

  • 2 νικητές που κερδίζουν το 3ο και 4ο μεγάλο μας δώρο, από ένα γεύμα δηλαδή δύο ή περισσότερων ατόμων αξίας 50€, στο εστιατόριο "ΤΕΛΗΣ" στην Πεντέλη:

1) Φαίη Δρακοπούλου

2) Βασιλική Παραστατίδου

 

  • 1 νικητής που κερδίζει το δεύτερο μεγάλο μας δώρο, ένα γεύμα δηλαδή για δύο άτομα στο εστιατόριο "Η ΤΡΑΤΑ" στη Νέα Μάκρη:

Αντωνία Τόγια

 

  • και το μεγάλο μας δώρο, ένα δηλαδή διήμερο για δύο άτομα, στον ξενώνα "ΕΥΧΑΡΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΝ" στο Φενεό Κορινθίας κερδίζει

 η Αναστασία Μπουρδανιώτη

 

 

Από την ομάδα των Διήμερων Αποδράσεων, τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλες και όλους, αλλά και ευχαριστούμε ιδιαίτερα και σε εσάς που λάβατε μέρος στον διαγωνισμό γενεθλίων μας και τούτη τη φορά δεν σταθήκατε τόσο τυχεροί, αλλά δεν πειράζει! Γιατί σημασία έχει η συμμετοχή και ακόμα μεγαλύτερη σημασία να απολαμβάνουμε την Ελλάδα μέσα από τις ιδέες, τις προτάσεις και πάνω από όλα, μέσα από την καλή μας διάθεση!

Και φυσικά, μείνετε συντονισμένοι στην ηλεκτρονική μας εκπομπή σε You Tube, Instagram, Facebook και φυσικά στο www.2daysescape.gr καθώς οι εκπλήξεις μας συνεχίζονται !!!